Alexandru Necula - născut în 1979, stomatolog din 2006, soț, tată... după 43 de ani de București am fugit și am devenit "țărani"...

Licențiat al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București 2005.

În toamna lui 2023 experiența mea de stomatolog arăta cam așa: aproximativ 16.000 manopere; 3 implanturi dentare pierdute la un singur pacient (cauze cunoscute); 1 implant pierdut din cauze necunoscute (în investigare); o medie de 50 implanturi inserate anual; peste 250 de intervenții de chirurgie / implantologie la care am fost mâna a doua...; 2 molari de minte pe care nu am reușit să-i scot... ; 7 obturații dezlipite... ; 5/5 steluțe date din 78 de review-uri Google.

Dotare cabinet:

  • echipament implantologie și chirurgie (fiziodispenser) NSK Japonia,
  • echipament detartraj cu ultrasunete Kavo Piezolux, echipament profilaxie Kavo PROPHYflex 4,
  • ventilație cu filtrare particule și iradiere continuă UV-C (ultraviolete)

Parteneri cabinet (furnizorii de materiale, echipamente și servicii), care îmi sunt alături de mulți ani și fără de care nu aș fi ajuns poate până aici, și cărora le mulțumesc pentru colaborare:

  • Dentex Trading și Dentstore - materialele și consumabilele de cabinet.
  • OrthoShop - materialele pentru tratamentele ortodontice
  • Straumann România - implanturi dentare și accesoriile aferente.
  • Alger Business - echipamente și service aparatură.
  • FM Medident - radiologie și imagistică dentară.
  • Dezimed - dezinfectantele pentru suprafețe, echipamente și tegumente.

În ani am și am avut colegi și prieteni de la care am avut întotdeauna ceva de învățat și cărora le mulțumesc și le rămân recunoscător: Andreea Anțilă, Diana și Cristian Știrbu, Marius Gociu, Dan Pătroi, Adelin Guțoi, Georgiana Podișcă, Daniel Rusu.


Doar Alex...

Toți avem lucruri care ne place să le facem în afară de meserie... unele ne relaxează, unele ne ajută în meserie, unele doar ne toacă banii... Sunt fan al produselor sau serviciilor: Sony, Garmin, Google, Microsoft, Tp-Link, Reolink, Netgear, BitDefender, Dacia / Renault, Trek Bike, Bontrager, Starbucks, Rompetrol, Vodafone, Hostico, Joomla, Allianz Asigurări. Urăsc produsele sau serviciile: Apple, Facebook, Telekom și mai ceva mai nou Orange (după aproape 20 de ani de abonat fidel...)

Calculatoarele, internetul și telefoanele nu prea mai au secrete pentru mine de mulți ani. Web design (acest site și încă câteva sunt făcute, optimizate și întreținute de mine). Ciclism montan (recreativ, nu extrem) și de șosea. Călătoriile cu familia, mai bine zis plimbările scurte și dese... Și din 2021 o nouă aventură, la curte ....